Fjellmoen Borettslag

6 lyse og arealeffektive leiligheter på Hallingby


På Hallingby i hjertet av Ådalen bygger nå Sandvold Boliger en 6-mannsbolig. Her kan du bo i midt i et fantastisk naturområde med sildrende elver, stille vann, urørt skog og fjell. Hallingby er et perfekt utgangspunkt for den som er interessert i friluftsliv og et aktivt liv ute.

Det er gangavstand til barnehage, skole,matbutikk, legesenter og bussforbindelse til Hønefoss og Oslo. Bussrutene er enkelt lagt til rette både for de som jobber og går på skole i Hønefoss, og dette er en miljøvennlig og enkel måte å komme seg rundt på. Bussholdeplassen ligger kun 300 meter fra lavblokkene på Søndre Kirkemoen.

Fjellmoen Borettslag vil bestå av 6 moderne, lyse og arealeffektive leiligheter i størrelse fra 62 til 74 kvm fordelt på to etasjer. Alle leilighetene har balkong / terrasse, god og åpen planløsning. Kjøkken blir levert av Nybo med integrerte hvitevarer. Det er varmekabler på bad og inngangsparti, og i leilighetene generelt det blir MDF-plater på vegger, malt gips i takene og parkett på gulv. Hver leilighet får egen carport med sportsbod i eget bygg. 

Prosjektet ferdigstilles i august 2023.

Kontakt prosjektselger

Jone Grime, Sandvold Boliger

Tlf. 932 62 660

E-post: jone.grime@boligpartner.no

Se annonse på Finn.no