Medlemsbevis

Som mange andre medlemsorganisasjoner har Ringbo også gått over til digitale medlemsbevis. Dette er bedre for miljøet og gjør det enklere for deg som medlem.


Du kan finne medlemsbeviset ditt på tre forskjellige måter. Det ligger i appen vår, på profilen din på Min side og du kan få det tilsendt på SMS.

Ringbos app

I appen har du full oversikt over medlemskapet ditt til en hver tid. I tillegg til medlemsbeviset ditt finner du oversikt over alle medlemsfordelene, boliger på forkjøpsrett, og du kan se opptjent bonus og overføre denne til din bankkonto direkte fra appen.

Last ned appen fra App Store eller Google Play.

Min side

Logg inn på Min side via Ringbo.no, og du vil finne samme informasjon som i appen. Medlemsbeviset ditt, medlemsfordeler og mulighet for bonusoppsparing med mer.

Logg inn på Min side

Medlemsbevis som SMS

For deg som ikke ønsker å benytte appen vår eller logge inn via Min side, har du mulighet til å få medlemsbeviset ditt som SMS. Send SMS med kodeord MEDLEM til 1963, og du få en SMS tilbake som bekrefter medlemskapet ditt, opplyser om kortnummer (ni siffer) og tilgjengelig bonus.

Tjenesten forutsetter at mobilnummeret ditt er registrert i Ringbos medlemssystem. Trafikkostnad for SMS vil variere ut ifra hvilke mobilabonnement og leverandør du bruker.