Noresund Fjordutsikt

17 leiligheter i to nye lavblokker i vannkanten ved Krøderen.


Sandvold Boliger skal bygge to nye lavblokker med til sammen 17 leiligheter på en solrik tomt vakkert beliggende helt ned mot Krøderfjorden.

De to boligblokkene vil ha 2- og 4- roms leiligheter med energieffektive løsninger, fin arkitektur og lekre materialvalg. Alle leilighetene får en romslig og skjermet uteplass med panoramautsikt utover Krøderfjorden. Leilighetene på bakkeplan får overbygd markterrasse, og leilighetene i 2. og 3. etasje får balkong. Balkongene er overbygd og får rekkverk i stål og glass.

Når du bor i Noresund Fjordutsikt er det kort vei til både vann, fjell og servicetilbud. Noresund sentrum ligger kun noen hundre meter unna, og busstopp er også like i nærheten. Barne- og ungdomsskolen ligger 12 km fra Noresund Fjordutsikt, men det planlegges bygging av ny barne- og ungdomsskole som skal kobles sammen med kommunehuset og svømmehallen. Målet er at skolen skal være ferdig til skolestart sommeren 2025, og den vil ligge knappe 1 km fra Noresund Fjordutsikt.

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Noresund Fjordutsikt Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen tirsdag 2. april kl. 14:00. Ved salgsstart 3. april vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.

Kontakt megler

Jone Grime, Sandvold Boliger

Tlf.: 932 62 660

E-post: jone.grime@boligpartner.no

 

Les mer om prosjektet