Ringbo er i sterk vekst, og vi har derfor behov for økt bemanning. Vi ser etter deg som trives med kundekontakt og som ønsker å jobbe med tjenester for borettslag og boligsameier.

 

BOLIGFORVALTER / RÅDGIVER

 

Om stillingen

Hos oss vil du få ansvar for en egen portefølje boligselskap som du vil bistå innen økonomiske, juridiske og andre spørsmål. Kundene dine er styrer i borettslag og sameier som Ringbo har avtale med. Vi har stort fokus på at du som rådgiver skal være proaktiv og tett på dine kunder.

En viktig del av vår rolle som boligforvalter er å lede årsmøter og andre møter hos våre kunder. Dette er en sentral del av jobben din på våren, og disse møtene foregår stort sett på kveldstid.

Om deg

Vi søker deg som har utdannelse innen økonomi, juridiske fag eller eiendomsforvaltning. Du kan ha erfaring innen bolig-/ eiendomsforvaltning, eiendomsmegling, bank eller annen salgs- eller kunderettet stilling. Du har god regnskapsforståelse, gjerne erfaring fra boligjus og generelt gode IT-kunnskaper.

Du trives med kundekontakt, tar initiativ og liker å arbeide proaktivt ut mot dine kunder. Du jobber strukturert og effektivt, trives med selvstendig ansvar, samtidig som du er en del av et team. Du er fleksibel og opptatt av læring og utvikling. Du vil trives i et miljø der vi legger vekt på samarbeid på tvers og godt arbeidsmiljø.

Om Ringbo

Vi har som mål å være regionens beste boligforvalter med gode kundeopplevelser i fokus. Vi setter verdier som profesjonell, nær og fremtidsrettet høyt. Etter sterk økning senere år, yter vi nå tjenester til 65 borettslag og mer enn 30 boligsameier. I tillegg har vi etablert et attraktivt fordelsprogram for våre 6600 medlemmer.

Vi holder til i gode lokaler på Hvervenmoen. Med deg på laget blir vi 11 ansatte. 

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om stillingen.

Daglig leder Jens Veiteberg, tlf. 971 83 937.

Kortfattet søknad og cv sendes: jens@ringbo.no snarest og innen 6. april.