Ringbo har inngått samarbeid om boligkonseptet Bovieran – en boform med helt spesielle kvaliteter. Målgruppen for konseptet er deg over 50 år.
Vi har tro på at mange av medlemmene våre ønsker noe mer enn et ordinært leilighetskompleks og det vil de få her – et moderne hjem i et fantastisk miljø med middelhavsklima, flotte fasiliteter og tilbud som gjesteleilighet, lounger og sittegrupper, badstue og selskapslokale med eget kjøkken. Det store grøntområdet innendørs på 1500m2 med tropiske planter er fantastisk. Her blir mulighetene for sosial omgang med naboskapet verken styrt av været eller årstidene. I tillegg er også snekkerbu og vaskeplass for bil en del av konseptet.

Bovieran ble etablert i Sverige i 2009 og har blitt en svært anerkjent og ettertraktet boform. I løpet av 12 år har det allerede blitt reist 29 bygg i Sverige. I 2019 kom Bovieran Sverige på første plass i NKI-undersøkelsen (Nöjd Kundeindex) blant samtlige av Sveriges boligutbyggere.

Med suksess er seniorkonseptet tatt til Danmark. Nylig sto, eller kanskje lå, mange dansker i kø i to dager for å sikre seg leilighet i et nytt prosjekt som ble lagt ut for salg. Også norske boligkjøpere i Øygarden ved Bergen og Skien får nå mulighet til å bli en Bovieran-beboer. Nå står Ringeriksregionen for tur og Ringbo sammen med Bovieran Norge ser etter tomter, gjerne sentralt i Hønefoss.

Prismessig vil en leilighet i konseptet ha en noe høyere kvadratmeterpris, men det vil bli mulig å få kjøpt en leilighet til drøyt kr 3 millioner i totalpris. Med gunstig fellesfinansiering på halvparten av kjøpsprisen vil svært mange kunne bli en Bovieran-beboer om man ønsker det. Med lang erfaring fra å drifte denne typen anlegg er vi også trygge på at Bovieran Norge i samarbeid med oss i Ringbo vil sørge for en trygg, god og effektiv drift av anleggene når de er ferdig bygget. Du kan lese mer om Bovierankonseptet her.

Vi ønsker nå å komme i kontakt med deg som er interessert i konseptet.

Meld din interesse