Kistefos kan by på arkitektur i verdensklasse, industrihistorie, kunstutstillinger og en imponerende skulpturpark i naturskjønne omgivelser.

Opplev signaturbygget The Twist, som er et galleri, en bro og en skulptur i seg selv. The Twist har høstet en rekke priser og nominasjoner for sitt spektakulære design og ble i 2020 omtalt som en «must-see cultural destination» av The New York Times.

Skulpturparken inneholder over 50 skulpturer av markante samtidskunstnere. Skulpturene endrer seg i takt med vær og sesong, og gjør et hvert besøk til en opplevelse, uansett årstid.

Hvert år byr Kistefos på nye kunstutstillinger med anerkjente nasjonale og internasjonale kunstnere i våre to gallerier – The Twist og Nybruket Galleri.

Kistefos var en gang et levende industrisamfunn – her ble det produsert tremasse som ble fraktet til det norske og europeiske markedet. Lær mer om vår rike industrihistorie i Industrimuseet.

Din medlemsfordel

Som Ringbomedlem får du 20 % rabatt på inntil to inngangsbilletter til Kistefos per medlem. Husk å vise medlemsbeviset når du kjøper billett for å få rabatt. Barn til og med 16 år har gratis inngang til Kistefos, uavhengig av medlemskap.

Kistefos har sesongåpning lørdag 29. april.

Les mer om Kistefos