Sandvold Boliger skal bygge to nye lavblokker med til sammen 17 leiligheter på en solrik tomt vakkert beliggende helt ned mot Krøderfjorden.

De to boligblokkene vil ha 2- og 4- roms leiligheter med energieffektive løsninger, fin arkitektur og lekre materialvalg. Alle leilighetene får en romslig og skjermet uteplass med panoramautsikt utover Krøderfjorden. Leilighetene på bakkeplan får overbygd markterrasse, og leilighetene i 2. og 3. etasje får balkong. Balkongene er overbygd og får rekkverk i stål og glass.

Når du bor i Noresund Fjordutsikt er det kort vei til både vann, fjell og servicetilbud. Noresund sentrum ligger kun noen hundre meter unna, og busstopp er også like i nærheten. Barne- og ungdomsskolen ligger 12 km fra Noresund Fjordutsikt, men det planlegges bygging av ny barne- og ungdomsskole som skal kobles sammen med kommunehuset og svømmehallen. Målet er at skolen skal være ferdig til skolestart sommeren 2025, og den vil ligge knappe 1 km fra Noresund Fjordutsikt.

Det vil bli forkjøpsrett til Ringbo-medlemmer. Meldefrist annonseres senere.

Er du interessert i en av leilighetene? Det vil være informasjonsmøte på Sole Hotell torsdag 14. mars kl. 18. Påmelding kan gjøres til prosjektselger Jone Grime hos Sandvold Boliger på tlf. 932 62 660 eller e-post: jone.grime@boligpartner.no