Det er nok en situasjon du i så fall ikke er alene om å ha kommet opp i. Av denne grunn lanserer vi vår egen medlemsapp som gjør det enklere for deg å alltid huske medlemskortet.

Med medlemskortet i lommen til enhver tid er vi overbevist om at du vil få en større glede av medlemskapet ditt. Samtidig gir appen deg oversikt over hvor mye du har spart opp i bonus i tillegg til en oversikt over alle fordelene du har som medlem i Ringbo.

Plastkortet vil imidlertid fortsatt komme i postkassen. Så hvis du ønsker å bruke kortet fremfor mobilen, så er det selvfølgelig ingenting i veien for det.

Fordelene er akkurat like gode, uavhengig av hvilket medlemskort du benytter. Men pass på å aktiver kortet, det er helt nødvendig for å opparbeide bonus.

NB: Viktig for å få bonus

Bonus registreres via butikkenes betalingsterminaler, og du må derfor ha registrert ditt bankkontonummer og/eller kredittkort på din profil på Min side for å få registrert din bonus når du bruker elektronisk medlemskort. Bonus blir automatisk registrert når du betaler med kort knyttet til ditt medlemskap.

Dersom du ikke ønsker å registrere betalingskortene dine, må du fortsatt huske å ha med deg medlemskortet når du handler og trekke kortet gjennom betalingsterminalen før du betaler slik at bonus blir registrert.

Søk Ringbo i App Store eller Google Play og last ned appen i dag!