Sagbråtan borettslag vil være en 6-mannsbolig med 2- og 3-romsleiligehter, sentralt plassert på Roa i et veletablert og hyggelig boligområde. Det er gangavstand til bl.a. dagligvareforretning, barnehager og ungdomsskole. Det er også kort gangavstand til Roa togstasjon med hyppige avganger til Gjøvik og Oslo, og bussforbindelse til bl.a. Harestua, Jevnaker, Hønefoss og Gardermoen. Den sentrale beliggenheten gjør at du ikke er avhengig av bil for å bo i Sagbråtan borettslag.

Leilighetene er fordelt over to etasjer med én 2-romsleilighet på 52,6 kvm og to 3-romsleiligheter på 68,3 pr. etasje. Alle leilighetene har åpen stue- og kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, ett til to soverom, bad, markterrasse /balkong og egen biloppstillingsplass. 3-romsleiligehtene har eget vaskerom, mens 2-romsleilighetene har bod/teknisk rom.

Det leveres varmepumpe til hver enkelt leilighet. 

Prosjektet antas ferdigstilt 4. kvartal 2023.

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte EiendomsMegler 1 Ringerike Hadeland ved eiendomsmegler Lars Balstad Karlsen, tlf. 478 96 777, eller eiendomsmegler Trine Engnestangen, tlf. 479 06 030.

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Sagbråtan Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen torsdag 8. juni kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.