Det bygges 14 solrike og lettstelte leiligheter midt i Grua sentrum, med gangavstand til kollektivtransport, dagligvare og treningssenter. I tillegg har du flotte turstier rett i nærheten, både sommer som vinter.

Leilighetene består av åpen stue- og kjøkkenløsning, 1-2 soverom, bad, entre og balkong. I tillegg følger med med egen sportsbod til hver leilighet. Bygget har heis, takterrasse og det vil bli felles utendørs parkering. 2- roms leilighetene har BRA på 42,2-44,8 kvm og 3-roms leilighetene har BRA på 51,9 kvm.

Les mer om Grua Torg Borettslag

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Grua Torg Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er medlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer får forkjøpsrett på boligene i Grua Torg Borettslag, og kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen 9. august 2021. Ved salgsstart 12. august vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet. Dersom forkjøpsretten benyttes ved valg av bolig på salgsmøtet forplikter det til kjøp, og finansieringsbevis må medbringes.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.