Bergheim Borettslag vil bli et 3-etasjes bygg med parkeringskjeller og til sammen 21 leiligheter.

Leilighetene er fra 68 - 139 kvm, har fra 1-4 soverom og leveres med kjøkken fra Sigdal. Bygget vil få gode sol- og lysforhold samt store sydvendte terrasser. Det er gode planløsninger med mulighet for ekstra bad eller gjeste-WC om det skulle være ønskelig, og alle leiligheter leveres med romslig garasjeplass og bod på 10 KVM. Heis fra garasjekjeller og opp til leilighetene.

Les mer

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Bergheim Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene i Bergheim Borettslag og du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen 25. februar 2022. Ved salgsstart 28. februar vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet. 

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.