I Bakkeveien på Benterud skal det bygges moderne, praktiske og romslige hjem. Eiendommen ligger sentralt, men allikevel skjermet og tilbaketrukket. I et roligboligområde på Eikli i Hønefoss har du gangavstand til alle fasiliteter. Her kan du velge å bo i en lettstelt 3-roms, 4-roms eller 5-roms leilighet fra 65 til 104 kvm (BRA), til sammen åtte leiligheter.

Det er lagt vekt på å skape funksjonelle planløsninger med gjennomtenkte leiligheter og gode materialvalg. Det blir lyse romslige leiligheter der alle får egne private balkonger/terrasser. Flotte kvaliteter som 1-stavs parkett, delikate flislagte bad og komplett kjøkken fra Sigdal med hvitevarer fra Siemens inkludert. Det blir fellessykkelparkering og det medfølger parkering/carport og ekstern sportsbod. Fellesuteområde opparbeides med eget hyggelig lekeområde for barn. Det blir i tillegg en fellestakterrasse, og to av leilighetene i 2. etasje får egen privat del av takterrassen.

Les mer om Bakkeveien Borettslag.

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Bakkeveien Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer vil få forkjøpsrett på boligene i Bakkeveien, og kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen 4. juni 2021. Ved salgsstart 9. juni vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etteransiennitet. Dersom forkjøpsretten benyttes ved valg av bolig på salgsmøtet forplikter det til kjøp, og finansieringsbevis må medbringes.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.