Kirkevegen 1 Borettslag ligger sentralt plassert på Nesbyen med gangavstand til barne- og ungdomsskole, matbutikk og alle sentrums fasiliteter.

Borettslaget vil bestå av åtte 3-roms leiligheter på 62 -79 kvm BRA. 

Bygg 1:
6 gjennomførte leiligheter i moderne og sentrumsnære omgivelser. Leilighetene har god planløsning og inneholder: Romslig gang med plass til oppbevaring, to store soverom, lys stue og kjøkken med utgang til en solrik balkong mot sør. Leiligheten i 1. etasje har utgang til egen markterrasse med bruksrett til en hageflekk. Egen carport med bod.

Bygg 2:
2 frittstående enheter med "eneboligfølelse". Leilighetene har  god planløsning og inneholder: Romslig gang med plass til oppbevaring, ett stort soverom, lys stue og kjøkken med utgang til en solrik markterrasse mot sør. Her ligger du skjermet med en egen hageflekk rett utenfor terrassen. Egen carport med bod.

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte megler Martin Ruud i Nordvik på tlf. 414 08 858 eller e-post: m.ruud@nordvikbolig.no

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Kirkevegen 1 Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen mandag 16.januar kl. 14:00. Ved salgsstart torsdag 19. januar vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.