Atrium 73 borettslag vil bli et fem etasjers bygg med butikker og kafé på gateplan og leiligheter i de øvrige etasjene. Eiendommen ligger sentralt plassert i Gol sentrum, i Sentrumsvegen 73 og 75, med gangavstand til alle fasiliteter sentrum har å by på.

Til sammen vil borettslaget ha av 27 leiligheter. Du kan velge mellom 2-, 3- og 4-romsleiligheter hvorav flere har to bad og walk-in garderobe. Alle leiligheter har egen balkong med gode solforhold. I 5. etasje er det to penthouse-leiligheter med 60 m2 privat takterrasse.

Leilighetene selges via EiendomsMegler 1 Fjellmegleren ved Håkon Wøllo, som kan kontaktes for mer informasjon og prospekt på tlf. 413 34 370 eller på e-post: hw@em1fjellmegleren.no

Les mer om Atrium 73

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Atrium 73 vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av leilighet.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene og du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen fredag 20. januar kl. 12:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via pr. e-post: firmapost@ringbo.no eller på telefon 31 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.