Mellerudgutua Borettslag blir et leilighetsbygg bestående av seks leiligheter beliggende i et godt etablert boligområde med sentral beliggenhet i sentrum av Roa. Nærområdet består i hovedsak av annen enebolig og småhusbebyggelse. Det er gangavstand til barnehage og skole, dagligvareforretning, Roa togstasjon og buss til bl.a. Harestua, Jevnaker, Hønefoss og Gardermoen.

Leilighetsbygget har to etasjer med tre leiligheter på 61 BRA i hver etasje. Alle leilighetene har lik planløsning med to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, entre, flislagt bad og vaskerom. Alle leilighetene har egen balkong / uteplass, bod på ca. 5 kvm i eget bygg og én utendørs parkeringsplass. Det vil i tillegg bli felles gjesteparkering. 

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte megler Lars Balstad Karlsen i EiendomsMegler 1 på tlf. 478 96 777 eller på e-post: lars@em1ringerike.no

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Mellerudgutua vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen torsdag 23.06.22 kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.