På Hallingby i hjertet av Ådalen bygger nå Sandvold Boliger en 6-mannsbolig. Her kan du bo i midt i et fantastisk naturområde med sildrende elver, stille vann, urørt skog og fjell. Hallingby er et perfekt utgangspunkt for den som er interessert i friluftsliv og et aktivt liv ute.

Det er gangavstand til barnehage, skole,matbutikk, legesenter og bussforbindelse til Hønefoss og Oslo. Bussrutene er enkelt lagt til rette både for de som jobber og går på skole i Hønefoss, og dette er en miljøvennlig og enkel måte å komme seg rundt på. Bussholdeplassen ligger kun 300 meter fra lavblokkene på Søndre Kirkemoen.

Fjellmoen Borettslag vil bestå av 6 moderne leiligheter i størrelse fra 62 til 74kvm fordelt på to etasjer. Alle leilighetene har flotte balkonger, god og åpen planløsning. Kjøkken blir levert av Nybo med integrerte hvitevarer. Bad og inngangsparti har varmekabler. Det blir MDF-plater på vegger, malt gips i takene og parkett på gulv.

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte prosjektselger Jone Grime i Sandvold Boliger på tlf. 932 62 660 eller e-post: jone.grime@boligpartner.no 

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Fjellmoen Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen onsdag 29.06.22 kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.