Garveriet

20 lekre leiligheter på Vik med flott utsikt og gode solforhold


Garveriet blir liggende sentralt på Vik i Hole, med Vik Torg rett over gaten. Her har du tilgang til dagligvare, legesenter, bank, apotek, Vinmonopolet og andre forretninger. I tillegg er det kort vei til barnehage, barne- og ungdomsskole og busstopp til Hønefoss og Oslo.

Garveriet blir organisert som borettslag og vil bestå av 20 lekre leiligheter fordelt på seks etasjer. Det blir parkering i garasje i 1. etasje. Leilighetene er fra 52 - 132 kvm BRA og har fra 1-3 soverom. det blir leiligheter med god standard og arealeffektive planløsninger. Boligblokken er planlagt med utvendig trekledning, og det settes fokus på høy kvalitet av materialer og detaljer for å skape et varmt og hyggelig bomiljø.

Byggestart er estimert til april 2022. Antatt ferdigstillelse for prosjektet vil være ca. 2. kvartal 2023.

Interessenter kan kontakte megler for nærmere informasjon om prosjektet, leilighetene og priser.

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Garveriet vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på åtte av leilighetene i Garveriet, og du må kontakte megler Lars Balstad Karlsen for leilighetsoversikt. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen 05.04 2022. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet. 

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.

Kontakt megler

Lars Balstad Karlsen, EiendomsMegler 1

Tlf.: 478 96 777

E-post: lars@em1ringerike.no

Prosjekt og boligvelger