Nordstrandkollen er fritidsboliger organisert som borettslag. Området på Mylla er kjent som destinasjon for Sommerhytta på TV2, og ligger ca. 2 km ovenfor Grua sentrum hvor du finner matbutikker og togstasjon.

Nordstrandkollen ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper og storslått natur, og er kjent for sine velpreparerte langrennstraséer i Nordmarka. Stedet er en helårsdestinasjon hvor du får alt du ønsker deg av friluftsliv rett utenfor dørstokken med fantastisk tur- og sykkelterreng, jakt og fiske og ca. 2 minutters gange til Sveavannet for bademuligheter.

Nordstrandkollen består av en 6-mannsbolig med fritidsleiligheter organisert som borettslag. Hver leilighet er på 63 kvm BRA med to soverom, bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og egen balkong / markterrasse. Til hver leilighet følger det med utvendig bod og egen biloppstillingsplass som er klargjort for elbil-lader. Borettslaget har i tillegg egen gjesteparkering.

Prosjektet er forventet ferdigstilt 4. kvartal 2023.

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte EiendomsMegler 1 Ringerike Hadeland ved eiendomsmegler Lars Balstad Karlsen, tlf. 478 96 777, eller eiendomsmegler Trine Engnestangen, tlf. 479 06 030.

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Nordstrandkollen vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen torsdag 1. juni kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.