Konglemoen Borettslag blir liggende i et hyggelig boligfelt på Hallingby i nærheten av dagligvare, skole og barnehage. Du har naturen rett uten for døra med flotte turstier. Bussforbindelse til Hønefoss og derfra videre til bl.a. Oslo ligger bare en liten gåtur unna.

Konglemoen Borettslag blir en seksmannsbolig med smarte og arealeffektive leiligheter. De seks leilighetene er på ca. 36 kvm, og leilighetene i andre etasje får hems over stuedelen. Boligene inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, ett soverom, bod/vask, gang og sportsbod i eget bygg.

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte prosjektselger Jone Grime i BoligPartner Sandvold Boliger på tlf. 932 62 660 eller e-post jone.grime@boligpartner.no 

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Konglemoen Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen tirsdag 15. august kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.

 

Illustrasjonsbilder fra prospekt, interiørbilder avviker fra faktisk levert materiale.