Du er med på å spare miljøet om du velger å motta giro for medlemskontingenten elektronisk. Ringbo har besluttet å fjerne medlemsbrosjyren i papir og medlemskortet i plast. Medlemskortet du mottok i fjor er gyldig til mars 2022, men etter dette vil du kun finne medlemskortet i Ringbos medlemsapp. Totalt sett for bransjen utgjør medlemskortet ca. 3 tonn med plast. Gå inn i nettbanken og velg avtalegiro eller e-faktura, så vil du få giroen for medlemskontingent sendt dit.

  • Nyhet: Last ned Vipps og betal medlemskontingenten enkelt gjennom Vipps appen.
  • Medlemsbeviset ditt er tilgjengelig til enhver tid i Ringbo-appen. Dette viser du frem i butikk for å få tilgang til rabatter hos våre samarbeidspartnere.
  • Medlemsbrosjyren digitalt: På nettsidene våre kan du gjennom hele året se alle dine medlemsfordeler og samarbeidspartnere. Her vil avtaler og kampanjer være oppdatert til enhver tid, slik at du får med deg de beste tilbudene og kan spare noen ekstra bonuskroner gjennom ditt medlemskap.

Husk at du automatisk sparer bonuskroner når du handler med et registrert betalingskort hos våre samarbeidspartnere. Du kan registrere dine betalingskort på Min Side.