Eienebærveien borettslag bygges i Bergermarka hvor landskapet er åpent med flott utsyn. Det er kort og trygg vei til Bergerbakken skole og en ny barnehage, i tillegg til lekeplass og turstier i nærområdet. Det er bare en liten spasertur ned til Jevnaker sentrum.

Borettslaget vil bestå av en tomannsbolig og en firemannsbolig, til sammen seks leiligheter.

Tomannsboligen har leiligheter på 119 kvm BRA med 3 soverom med mulighet for 4. Her har du et bad kombinert med vaskerom og gjestetoalett. Stue-kjøkkendelen er på hele 44 kvm.

Firemannsboligen har leiligheter på 80 - 81 kvm BRA. Leilighetene i 1. etasje har 3 soverom, og leilighetene i underetasjen har 2 soverom.

Leilighetene bygges og selges av Sandvold Boliger, så har du spørsmål om prosjektet og leilighetene kan prosjektmegler Jone Grime kontaktes på tlf. 932 62 660 eller e-post: jone.grime@boligpartner.no

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Einebærveien Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen onsdag 10. januar kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.