Bergermarka borettslag på Jevnaker vil bestå av to 4-mannsboliger med tilsammen 8 leiligheter. Landskapet rundt borettslaget er åpent med flott utsikt mot Randsfjorden, Nordmarka og Tyrifjorden med Gyrihaugen i det fjerne. Det er turstier i marka rett utenfor husveggen, og likevel bare en kort spasertur ned til Jevnaker sentrum. Fra Bergermarka er det kort og trygg vei til Bergerbakken skole og en ny barnehage.

Leilighetene i første byggetrinn er helt like og er på 71 kvadratmeter. De har to gode soverom, fin bodplass og moderne bad. Hjertet i disse leilighetene er det meget luftige og flotte kjøkken- og stueområdet, hvor du har plass til å samle familie og venner til middag. Parkering gjøres på biloppstillingsplass.

Leilighetene selges via Sandvold Boliger AS ved Jone Grime, som kan kontaktes for ytterligere informasjon på tlf. 932 62 660 eller e-post: jone.grime@boligpartner.no

Du finner mer informasjon om første byggetrinn her.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene og du kan melde uforpliktende interesse til Ringbo innen fredag 28. februar kl. 14:00 pr e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00.

Det er planlagt salgsstart / salgsmøte mandag 2. mars.

Les mer om Bergermarka Borettslag og se flere bilder.