Elvedalen borettslag på Hallingby vil bestå av to lavblokker på tre etasjer, med tilsammen 16 leiligheter. Her kan du bo sentralt og likevel landlig og solrikti et hyggelig nytt boligfelt i nærheten av dagligvarehandel, barnehager og skoler med trygge veier. Du har enkel tilgang til bylivets fasiliteter med Hønefoss kun 15 km unna.

Leilighetene vil ha et stort spenn i størrelse - fra smarte toromsleiligheter på ca. 50 kvm. til store fireromsleiligeter på ca. 120 kvm. i tredjeetasje. Alle leilighetene har en romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning, garasjeplass, utvendig sportsbod og en solrik uteplass.

Leilighetene selges via Sandvold Boliger As ved Jone Grime, som kan kontaktes for mer informasjon på tlf. 932 62 660 eller e-post: jone.grime@boligpartner.no.

Prospektet finner du her.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene og du kan melde uforpliktende interesse til Ringbo innen mandag 21. oktober kl. 14:00 pr. e-post: firmapost@ringbo.no eller på telefon 32 11 36 00.

Det vil bli tildelingsmøte for de medlemmer som har meldt interesse innen fristen med Ringbo BBL og informasjons- og salgsmøte med Sandvold Boliger onsdag 23. oktober kl. 18:00 på Hallingby Skole (kulturbygget).

Les mer om Elvedalen Borettslag og se flere bilder