Klekken Terrasse Borettslag skal bygges i Hemskogveien 10 - 32. Klekken er et veletablert og barnevennlig boligpmråde med gangavstand på gangvei til bl.a. barnehage, barne- og ungdomsskole, dagligvare og legesenter. I tillegg byr området på flotte turmuligheter med kort vei til Ringkollen.

Borettslaget vil bestå av 12 boliger fordelt over to bygg med utsikt og fine solforhold. De 12 enhetene er vertikaldelt og har et bruksareal på 150 kvm og p-rom på 109 kvm. Hver bolig har tre soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, stor terrasse og frokostbalkong. Det er dobbelgarasje i kjeller, så du kan gå tørrskodd fra din egen garasje og inn i boligen.

For mer informasjon og prospekt må du kontakte megler Trine Engnestangen på tlf. 479 06 030 / e-post: trine@em1ringerike.no eller megler Lars Balstad Karlsen på tlf. 478 96 777 / e-post: lars@em1ringerike.no

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Klekken Terrasse Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på boligene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen 20.02.2023 kl. 14:00. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.