Havrehagen

BoMer Havrehagen i Nannestad vil bestå av leiligheter, rekkehus og firemannsboliger beliggende i området Teigebyen. 


Boligområdet BoMer Havrehagen i Nannestad vil etter hvert bestå av en variert bebyggelse med leiligheter, rekkehus og 4-mannsboliger. Området ligger trygt og idyllisk til, og det vil bli etablert med blant annet gode lekeplasser, gangstier og felles uteområder samt et eget Felleshus til benyttelse for beboerne i Havrehagen.

Les mer om Havrehagen

Salgstrinn 1 vil være rekkehus i Havrehagen 1 Borettslag

Havrehagen 1 Borettslag vil bestå av 20 rekkehus over to eller tre etasjer med 3 eller 4 soverom og varierte størrelser fra 98 - 149 kvm, i tillegg til en 2-mannsbolig. Det blir private uteplasser på begge sider av boligene, samt terrasser eller takterrasser. Prosjektet ferdigstilles i juni 2023.

Forkjøpsretten til Ringbos medlemmer ble avklart i oktober 2021.

Hva er BoMer?

I BoMer-konseptet bygges det alltid flere typer boliger i samme området, både leiligheter, 4-mannsboliger og rekkehus. 

Du kan velge mellom leiligheter i mange ulike størrelser, med ett til tre soverom, romslig bad og separat WC.

Til firemannsboligene får du egen parkeringsplass i tilknytning til boligen din, og separat sportsbod. Romslig kjøkken/stueløsning med utgang til stor balkong.

For familier med behov for mer plass er rekkehusene midt i blinken. Her får du en bolig over to plan med en svært effektiv planløsning. Egen sportsbod, romslig innvendig bod og separat vaskerom. 4 soverom, hvor det romslige mastersoverommet har egen walk-in garderobe. Du får to bad, stue/kjøkken-løsning i første etasje og separat stue i andre etasje. I tilegg to svært romslige terrasser.

Les mer om BoMer

Kontakt megler

Vibeke Voksøy, Eiendomsmeger MNEF / Daglig leder Aktiv Kløfta

Tlf.: 40 22 38 00

E-post: vibeke.voksoy@aktiv.no

Prospekt

Besøk prosjektets hjemmeside