Bergermotunet

Bergermotunet er et hyggelig boligområde på grensen mellom Jevnaker og Ringerike.


Bergermotunet er et hyggelig boligområde på grensen mellom Jevnaker og Ringerike, herfra er det kun et par minutter med bil til Jevnaker sentrum og ca. 7-8 minutter til Hønefoss.

På Bergermotunet får du moderne og helt nye leiligheter med 3 eller 4 soverom. Leilighetene er på ca. 77 kvm og har ny standard, gode planløsninger, solrike uteplasser, carport og sportsbod.

Alle leilighetene på Bergermotunet vil ha tilgang til et nytt og flott klubbhus. Klubbhuset er innredet med fullt utstyrt kjøkken, spisebord og stoler, sofagrupper og tv-skjerm. Klubbhuset er en fin mulighet for naboer til å møtes for en hyggelig prat, en god kopp kaffe og en vaffelplate - dette er et sosialt møtested for de som ønsker det. Eller det kan benyttes til bursdager, konfirmasjoner eller andre feiringer. Vi tror og håper dette kan bli et «levende hus» hvor man kan samles til sosialt samvær, sammen heie på Therese Johaug når hun knuser svenskene i skisporet, eller for eksempel bruke huset til å arrangere hobbykvelder eller aktivitetsdager. I tilknytning til klubbhuset opparbeides også et uteareal med benker og bord for at kaffekoppen også kan nytes ute når vær og føre tillater det.

Vi ønsker deg velkommen til Bergermotunet.

Kontakt salgsleder

Kristin Søraker, BoKvalitet AS

Tlf. 402 36 017

E-post: kgs@blinkhus-ringerike.no 

Ønsker du visning på dette feltet, ta kontakt med salgsleder.

Fellesrom i klubbhuset

Fellesrom i klubbhuset