Leilighet til leie på Hallingby

Elvedalen Borettslag

4-romsleilighet på Hallingby. Prosjektet ferdigstilles i januar 2021.
Antall ledige leiligheter 1 leiligheter
Boligtype Lavblokk
Eieform Borettslag

Ringbo tilbyr en fire-roms leilighet i Leie-før-Eie i Elvedalen Borettslag på Hallingby. Leiligheten vil være ferdigstilt i løpet av januar 2021.

Elvedalen Borettslag ligger rolig og landlig, men allikevel sentralt i nærhet av dagligvarehandel, barnehager og skoler med trygge veier. Hønefoss sentrum er kun 15 km unna med sine butikker, serveringssteder, fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud.

Les mer om Elvedalen borettslag.

 

Beskrivelse av Leie-før-Eie-leiligheten

 

4-roms i 1. etg.

BRA 79 kvm

Månedsleie: Kr 12 000,-

Kjøpspris: Kr 4 070 000,-

Beskrivelse: Leiligheten består av entré, en romslig åpen stue- og kjøkkenløsning med parkett, gulvvarme og slette vegger, integrerte hvitevarer, flislagt bad, to soverom, et kontor/soverom, vaskerom/bod og en stor uteplass med terrasse. Med leiligheten følger egen garasje og utvendig sportsbod.

Leiligheten leies ut umøblert. Det ikke tillatt med røyking eller husdyr.

Leiligheten er innflyttingsklar i løpet av januar 2021.

 

Annonsen har kun illustrasjonsbilder fra prospekt.


Hvordan søke Leie-før-Eie

For å bli vurdert som aktuell kandidat for en bolig i konseptet Leie-før-Eie må du fylle ut søknadsskjemaet vårt og returnere dette til Ringbo med vedlegg av de tre siste lønnsslipper i tillegg til skattemeldingen din for 2019. Dersom det er flere som ønsker samme bolig og har samme økonomiske forutsetninger, vil den med lengst Ringbo-ansiennitet komme først i køen. Er du ikke medlem kan det være lurt melde seg inn allerede nå.

Søknaden kan sendes pr. e-post eller post til:

firmapost@ringbo.no

Ringbo BBL, Hvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss