Om stillingen

Kjernen i våre tekniske tjenester er nå bistand til vedlikeholdsplanlegging og prosjektgjennomføring i forvaltede boligselskap. Videre utvikling av tjenestene og salg basert på kundenes behov vil være fokusområder. Stillingen er operativ og medfører omfattende kontakt mot leverandører, kunder og også utbyggere som vi samarbeider med. Du vil få gode muligheter for personlig utvikling, samt konkurransedyktige betingelser. Du vil ha personalansvar.

Om deg

Vi søker en tydelig og trygg person med relevant høyere utdanning innen byggfag (ingeniør / sivilingeniør) og gjerne med ledererfaring fra tilsvarende stillingsnivå. Du vil trives i et miljø der vi legger vekt på profesjonalitet, samarbeid på tvers og godt arbeidsmiljø. Som person bør du også være forretnings-, resultat- og løsningsorientert, samt analytisk og motiverende. Stillingen vil kreve stor arbeidskapasitet og evne til å håndtere mange utfordringer samtidig.

Om Ringbo

Vi har som mål å være regionens beste boligforvalter med gode kundeopplevelser. Vi setter verdier som profesjonell, nær og fremtidsrettet høyt. Etter sterk økning senere år, yter vi nå tjenester til 70 borettslag og 55 boligsameier.

I tillegg har vi etablert et attraktivt fordelsprogram for våre nær 7000 medlemmer.

Med deg, som vi nå virkelig ser frem til å få med på laget, blir vi 12 ansatte.
Vi holder til i moderne lokaler på Hvervenmoen.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om stillingen.

Daglig leder Jens Veiteberg, tlf. 971 83 937 eller prosjektleder Henning Fuglset, tlf. 947 96 829.

Kortfattet søknad og cv sendes: jens@ringbo.no snarest og innen 25. november.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.