Haugen Borettslag ligger i Ål i Hallingdal og vil bestå av flere bygg. Et bygg med seks leiligheter, et bygg med fire leiligheter og to frittstående enheter. Til sammen to 2-romsleiligheter og ti 3-roms leiligheter på 62 -79 kvm BRA. 

Leilighetene i fire- og seksmannsboligende har god planløsning og inneholder: Romslig gang med plass til oppbevaring, ett - to soverom, lys stue og kjøkken med utgang til balkong/markterrasse. Egen carport med bod.

De to frittstående enheter med "eneboligfølelse" har  god planløsning og inneholder: Romslig gang med plass til oppbevaring, to soverom, lys stue og kjøkken med utgang til markterrasse. Egen carport med bod.

For prospekt og mer informasjon om leilighetene må du kontakte megler Martin Ruud i Nordvik på tlf. 414 08 858 eller e-post: m.ruud@nordvikbolig.no

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Haugen Borettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen mandag 20. mars kl. 14. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet. Salgsstart / salgsmøte holdes i Hallingdal Feriepark torsdag 23. mars kl. 17 - 19.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.