Hago Burettslag ligger 900 meter øst for Ål sentrum med flat og god gangvei.

Borettslaget er under oppføring av Hallingdal Hytteservice og består av tre bygg med til sammen 21 leiligheter. Byggene vil ha balansert ventilasjon og solcelleanlegg på taket. Inngang og parkering vil være i 2. etasje hvor du også vil finne tilrettelagte boenheter.

Leilighetene i størrelse fra 49,5 til 76,8 BRA og har åpen planløsning, kjøkken med integrerte hvitevarer og 1-3 soverom. Det er downlights i gang, kjøkken og bad, samt lampepunkt i stue og kjøkken i tillegg til taklamper på soverom og bod. Hver leilighet har egen balkong, opplegg for elbillading og utvendig bod på ca. 5 kvm. Det er elektrisk oppvarming med panelovner, men med mulighet for peisovn i 3. etasje som et tilvalg.

For mer informasjon om prosjektet kan Stian Oland i Hallingdal Hytteservice kontaktes på tlf. 977 01 003 eller e-post: stian@h-h.no

Forkjøpsrett til Ringbos medlemmer

Hago Burettslag vil bli et Ringbo-tilknyttet borettslag. Hvis du ikke er Ringbomedlem fra før, må du melde deg inn ved kjøp av bolig.

Ringbos medlemmer har forkjøpsrett på leilighetene. Du kan melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett til Ringbo innen mandag 13. mars kl. 14. Ved salgsstart vil medlemmer som har meldt interesse til Ringbo kunne velge bolig først i rekkefølge etter ansiennitet. Salgsstart / salgsmøte holdes på Torpomoen 27 (Reodor Verksted) tirsdag 14. mars kl. 18.

Ønsker du å melde uforpliktende interesse om bruk av forkjøpsrett, meldes denne til Ringbo via e-post: firmapost@ringbo.no eller pr. telefon 32 11 36 00. Det må opplyses om navn, medlemsnummer og kontaktinformasjon.