Fra og med 2022 sender ikke Ringbo lenger ut medlemsbevis i posten. Som mange andre medlemsorganisasjoner har vi nå gått over til digitale medlemsbevis.

Dette er bedre for miljøet og gjør det gjør det enklere for deg som medlem. Nå trenger du kun å laste ned Ringbo-appen eller logge inn på min side for å finne medlemsbeviset ditt. Dermed har du det lett tilgjengelig når du er ute og handler.

Dersom du ikke har smarttelefon, kan du benytte vår SMS-løsning for å få medlemsbeviset på SMS. Send kodeord MEDLEM til 1963. Dersom vi har registrert ditt mobilnummer vil du motta en SMS som du kan benytte i for å oppnå rabatt i butikk.

Få full oversikt med appen

Den siste tiden har vi jobber med å utvikle en mer brukervennlig app. Nå er den endelig her. Last den ned fra Appstore eller Google Play, og få full oversikt over medlemskapet ditt til enhver tid.

I appen finner du blant annet medlemsbeviset ditt, oversikt over alle medlemsfordelene og boliger på forkjøpsrett. I tillegg kan du se opptjent bonus og overføre bonus til din bankkonto direkte fra appen.

Har du ennå ikke startet bonusopptjeningen? Ikke gå glipp av medlemsfordelene dine. Legg til dine betalingskort på Min side og du sparer bonus automatisk når du betaler med dine registrerte kort hos en av våre mange samarbeidspartnere.

Medlemskontingenten på vei

I løpet av de nærmeste dagene vil du motta medlemskontingenten for 2022. Bor du i et Ringbo-tilknyttet borettslag er denne allerede dekket inn gjennom felleskostnadene.

Les mer om medlemsbeviset og hvordan finne dette