Banner Minimer

  Minimer
Treff riktig kjøper til din bolig med Effekt

Nå har Eiendomsmegler 1 tatt nye verktøy i bruk for å øke synligheten av din bolig når du legger den ut for salg. Produktet som har fått navnet «Effekt» kombinerer databasene til FINN og Eiendomsmegler 1 for å nå potensielle kjøpere av din bolig.

– Vi ser at det å vise frem boligen sin i et bredt spekter av kanaler, slik som i nettaviser og på facebook, gir resultater i form av flere besøk på FINN-annonsen. Og når det er flere som titter på annonsen så øker sannsynligheten for at det kommer flere på visning, og at det kan bli en budrunde som løfter prisen på boligen, forklarer Marit Engensbakken som er megler i Eiendomsmegler 1 Ringerike.

Smart teknologi

«Effekt» er basert på en algoritme for å vise boligannonser til relevante boligkjøpere. Dette er en smart teknologi som inneholder et sett med operasjoner som gir et bestemt resultat. Algoritmen går 90 dager tilbake i tid og analyserer brukermønstre over 11 millioner økter på FINN. Og basert på disse dataene finner systemet relevante boligkjøpere til din bolig.

– Enkelt forklart betyr dette at når en potensiell kjøper er inne på FINN så sjekker teknologien om vi har en bolig som matcher brukermønsteret til personen. Og dersom vi har det, så vil teknologien sørge for at personen får se en relevant boligannonse i løpet av mikrosekunder, forklarer Engensbakken.

Annonseringsverktøyet sørger for at annonsen blir synlig for den potensielle kjøperen i mange kanaler, man er altså ikke avhengig av at kunden blir værende på FINN. Og siden det er brukermønsteret som ligger til grunn spiller det heller ingen rolle hvor den potensielle kjøperen bor.

– Teknologien sørger for å levere annonser på kanaler som VG, Aftenposten og Ringerikes Blad, uavhengig av om personen befinner seg i nærområdet, er i Oslo, eller er på ferie på andre siden av kloden, fortsetter megleren.

Lett å følge med

I tillegg til å sørge for en bedre synlighet for annonsen din, så gir «Effekt» deg også en full oversikt over resultatet av markedsføringen.

– Boligselgeren får en lenke til et effektpanel som viser statistikk over besøk på boligannonsen. Det vil si at det er lett å følge med på og se resultatene av markedsføringen, og min erfaring er at mange setter pris på dette verktøyet når de er i en spennende boligsalgsprosess, sier Engensbakken.

                                                        

 Tilbud til Ringbomedlemmer hos Eiendomsmegler 1 Ringerike:

  • 50 % avslag på tilretteleggingsgebyret (verdi kr. 4950)
  • To gratis visninger (verdi kr. 3750)

Besøk Eiendomsmegler 1 på Søndre Torv i Hønefoss eller ring 32 10 98 00


| | Tips en venn: Epost